Monday , March 4 2024

Traian Andronachi a câștigat procesul cu Primăria Rădăuți și ar trebui repus în funcția de manager al Spitalului Municipal

Sentința nu este definitivă dar este executorie. Traian Andronachi a fost demis din funcția de manager al Spitalului Municipal Rădăuți, în luna martie a anului trecut.

 Traian Andronachi, fostul manager al Spitalului Municipal Rădăuți, a anunțat că a câștigat procesul intentat conducerii Primăriei Rădăuți, după ce a fost demis de pe funcție, în luna martie a anului trecut. Chiar dacă decizia nu este definitivă, ea este executorie până la pronunțarea recursului, administrația locală rădăuțeană trebuind să achite și contravaloarea salariilor restante.

”Se dispune repunerea reclamantului în funcția anterioară prin reintegrarea acestuia în funcția de manager al Spitalului ”Sfinții Doctori Cosma și Damian”. Obligă pârâții, Municipiul Rădăuți și Spitalul Municipal la plata drepturilor bănești cuvenite conform contractului de management numărul 9187/2020 pentru perioada cuprinsă între data de 10 martie 2021 și data reintegrării efective, actualizate cu indicele de inflație și cu dobânda legală aferentă de la data eligibilității acestor drepturi și până la plata lor efectivă”, se menționează în sentința dată joi dimineață de Tribunalul Suceava.

Traian Andronachi și-a manifestat în continuare dorința de a participa la concursul pentru funcția de manager al Spitalului Județean, completând că are mari reticențe în ceea ce privește respectarea legii de către primarul Bogdan Loghin. ”Sențința este executorie, dar sunt convins că nu va fi respectată de către primarul Bogdan Loghin. Mă voi înscrie la concursul pentru funcția de manager de la Spitalul Județean Suceava, deoarece îmi doresc să demonstrez tuturor că sunt capabil”, a declarat Traian Andronachi. (Cristina Ruști)

Vezi si

Primăria Suceava intenționează să acceseze noi fonduri elvețiene

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că, după ce a participat la Forumul organizat …