Wednesday , January 19 2022

O educatoare la o grădinița din Bosanci și un profesor din Costâna, arestați pentru agresiuni sexuale asupra unor fetițe

Vineri, 14 ianuarie 2022, polițiștii suceveni au reținut două cadre didactice acuzate de agresiuni sexuale asupra unor fetițe, în două dosare distincte.

În primul caz este vorba despre un profesor la o școală din Costâna, D. Vicențiu C., în vârstă de 59 de ani. În data de 12 ianuarie, acesta i-ar fi făcut avansuri sexuale unei eleve de 14 ani, care a înregistrat discuțiile cu profesorul, le-a povestit părinților ce a pățit, aceștia anunțând Poliția.

Vineri, polițiștii au dispus reținerea barbatului pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței competente care a dispus arestarea pentru 30 de zile.

În cel de-al doilea caz, totul a pornit de la faptul că în data de 6 decembrie 2021 o femeie de 51 de ani din Suceava a reclamat  faptul că autoturismul său, parcat în fața blocului, a fost incendiat. În cursul zilei de 17 decembrie, polițiștii au identificat autorul incendierii, reținându-l pentru 24 de ore, ulterior bărbatul fiind arestat. Însă, din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care a incendiat mașina este tatăl a doua fetițe minore (una de 3 ani și cealaltă de 7 ani) și ar fi recurs la acest gest pentru a se răzbuna pe proprietara mașinii incendiate, Maria P., educatoare la o grădiniță din Bosanci,  pe care a acuzat-o de viol și agresiune sexuală asupra fiicelor sale.
Din verificările ulterioare ale Poliției, s-a descoperit că aceste acte de agresiune sexuală (femeia le-ar fi introdus fetițelor degetele în vagin) asupra minorele au existat, fiind identificată chiar și o a treia victimă, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la agresiuni sexuale repetate.

În urma probatoriului administrat și a doua percheziții efectuate vineri pe raza localităţilor Suceava și Bosanci, s-a dispus reținerea femeii pentru 24 de ore. Ulterior, femeia a fost arestata pentru 30 de zile. (O.S.)

Vezi si

Educatoarea din Bosanci acuzată de agresarea sexuală a trei fetițe rămâne în arest

Maria Podolak, educatoarea din Bosanci acuzată de agresarea sexuală a trei fetițe, va rămâne în …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *