Saturday , April 13 2024

Lungu: La Sala Polivalentă a Sucevei s-au montat gradenele la terenul principal și se cofrează stâlpii pentru etajul 1 (FOTO)

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a fost marți, 27 februarie, într-o nouă vizită pe șantierul Sălii Polivalente de 5.000 de locuri care se ridică la ieșirea din Suceava spre Fălticeni, în zona Metro.

Primarul a declarat că, profitând de vremea favorabilă, se lucrează bine și în acest moment se montează gradenele de la terenul principal al sălii polivalente și se cofrează stâlpii de la parter la etajul 1, din Corpul C1.

Sala Polivalentă care se ridică la intrarea în Suceava dinspre Fălticeni este alcătuită din: infrastructura-radier general cu grinzi întoarse din beton armat; suprastructură-sistem structural de tip dual, cu stâlpi și pereți din beton armat; planșee tip dală, grinzi perimetrale, grinzi și gardene; acoperiș din ferme arcuit. Sala Polivalentă cu 5.000 de locuri (pe scaune) are aria construită de 10.552 mp, iar dat fiind faptul că regimul de înălțime este D+P+2E va însemna că suprafața desfășurată este de circa patru ori mai mare, mai exact 42.631 mp. Pe lângă clădirea propriu-zisă, se construiește și o anexă tehnică cu regim de înălțime parter, pe o arie desfășurată de 202 mp.

Contractul pentru proiectarea și execuția Sălii Polivalente are o valoare de 129.438.721,39 lei fără TVA. Lucrările, finanțate în principal de CNI, sunt efectuate de asocierea de firme al cărei lider este societatea bistrițeană MIS GRUP și asociați declarați sunt SDC PROIECT, S.C. ARHICRIS LOGISTIC S.R.L., Energo Construcții Civile și Industriale, SC OPTIM PROJECT MANAGEMENT. (O.S.)

 

Vezi si

Rîmbu vrea să preia „ștafeta 5×4 ani” la Municipiul Suceava

Mobilizare masivă pentru lansarea candidaților PSD la alegerile locale. Discursul lui Vasile Rîmbu a fost …