Monday , January 24 2022

Unde mai sunt locuri pentru vaccinare în județul Suceava și la ce centru este cea mai lungă listă de așteptare

Județul Suceava este al doilea din țară, după Timiș, ca număr de locuri disponibile afișate miercuri după-amiază în platforma de vaccinare, 1.384, toate la centre în care se administrează serul de la AstraZeneca.

Doar 13 județe afișează locuri, cele mai multe apărând pe platforma de vaccinare în județul Timiș, 8.700. De remarcat că în toată țara sunt locuri libere doar pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca.

În județul Suceava, cele mai multe locuri libere pentru înscrierea pe platforma de programare la vaccinare sunt la Sala de sport a Colegiului „Ștefan cel Mare” din Suceava – 822. Cine vrea să se vaccineze mai găsește locuri în județ la Sala de sport de lângă Parcul Zoo din Rădăuți (287 locuri) și la Sala de sport din Câmpulung Moldovenesc (275 de locuri disponibile pe platforma de înscriere la vaccinare). În toate aceste centre se administrează vaccinul Oxford/AstraZeneca.

Pe listele de așteptare din centrele de vaccinare din județ sunt înscrise miercuri după-amiază 5.222 de persoane, cele mai multe (1.951) la centrul de la Sala de sport a Școlii „Miron Costin”, unde se administrează Pfizer, centrul de la Spitalul Gura Humorului (755), unde se administrează tot Pfizer, centrul de la Iulius Mall (696 persoane pe lista de așteptare), unde se face vaccinul Moderna și centrul de la Stadionul din Vatra Dornei (571 de persoane pe liste de așteptare pentru vaccinul Pfizer). (O.S.)

Vezi si

Bătrână de 96 de ani, găsită moartă într-o casă cuprinsă de flăcări, la Dolhasca

Luni dimineață, pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca și cei ai Detașamentului Fălticeni, împreună …