Sunday , January 29 2023

Incendiu puternic la pensiunea “La Filuță” din Mălini, pornit de la un cablu defect (VIDEO)

Pompierii suceveni au intervenit luni seara pentru stingerea unui incendiu izbucnit la pensiunea “La Filuță” din comuna Mălini.

La fața locului au intervenit pompierii militari și civili cu 10 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Nu au fost raportate victime.

La sosirea echipajelor flăcările se manifestau la nivelul acoperișului unei construcții (spații de cazare și anexă camera centralei, corp comun) cu pericol de propagare la construcțiile din proximitate.

Maiorul Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava, a transmis că incendiul a fost lichidat la ora 02.00. Conform acestuia, cauza probabila de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Au ars acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 300 de metri pătrați, camerele de locuit apartamentele de la mansardă și alte bunuri din interior. S-au degradat elemente de tâmplărie, finisajele interioare, instalația electrică, pardoselile și tavanele.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcțiile din imediata apropiere.

În momentul izbucnirii incendiului, in  pensiune nu se aflau turiști.

Pensiunea respectivă este situată  în satul Văleni Stânișoara din comuna Malini, aparține omului de afaceri Filuță Cerlincă și este formată din 3 corpuri de cazare. Primul corp este format din 4 apartamente, 1 camera single, 4 camere duble și 1 camera triplă. Corpul II are 4 camere duble, 3 camere triple și un apartament, iar  corpul III este format din 3 camere triple și o cameră dublă. (O.S.)

 

Vezi si

Un tânăr din Câmpulung și unul din Rădăuți, prinși în toiul nopții drogați la volan

În ultimele zile polițiștii au acționat pe drumurile publice, pentru prevenirea monitorizarea și fluidizarea traficului …