Tuesday , May 24 2022

Hăinuțe, jucării și un calculator, cadou de Crăciun pentru doi copilași de la jandarmii montani din Câmpulung

Jandarmii din cadrul Postului Montan Câmpulung Moldovenesc au adus un strop de bucurie în inimile unor copii mai puțin norocoși, poposind în preajma Sărbătorilor la o familie din Câmpulung cu daruri: haine, jucării, dulciuri, fructe și un calculator pentru cei mici, doi băieți de 3, respectiv 5 ani.

Cei 4 membri ai familiei locuiesc în chirie într-o casă din Câmpulung Moldovenesc, iar singura sursă de venit provine de la serviciul tatălui, care lucrează la o spălătorie.

Mulțumirea și recunoștința de pe fețele celor doi copii le-au adus jandarmilor montani satisfacția unei misiuni îndeplinite cu succes.

„Sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej de a dărui zâmbete copiilor la care Moșul nu va ajunge de Crăciun, iar jandarmii suceveni vor continua și în zilele ce vor urma să sprijine familiile cu care soarta a fost mai puțin darnică”, au declarat jandarmii de la Postul Montan Câmpulung Moldovenesc. (O.S.)

Vezi si

Gospodării și mașini distruse de un incendiu puternic la Fălticeni (VIDEO)

Militarii Detașamentelor de Pompieri Fălticeni și Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de …