Wednesday , April 7 2021

Flutur anunță demararea în forță a lucrărilor la drumurile județene

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că instituția pe care o conduce va începe în forță lucrări de reparații și plombări la drumuri județene și a anunțat, de asemenea, că s-a făcut deja o analiză privind prioritizarea acestora.

De asemenea, Gheorghe Flutur a precizat că lucrările pe DJ 208U Mitocu Dragomirnei – Mănăstirea Dragomirna, precum și pe DJ 208D între Suceava și Mitocu Dragomirnei, la intersecția cu DN 29 deja s-au și finalizat.

Totodată, Gheorghe Flutur a mai precizat că lucrări de reparații au mai fost realizate pe drumurile județene din comunele Șcheia și Pătrăuți, iar acum se lucrează pe DJ 208D pe porțiunea care face legătura între comunele Adâncata și Hănțești.

Gheorghe Flutur a amintit că instituția pe care o conduce a alocat prin bugetul de anul acesta cea mai mare sumă din ultimii ani, de 63 de milioane de euro, pentru drumurile județene. Fondurile vor fi folosite pentru reabilitarea și modernizare a peste 300 de kilometri de drumuri. (D.P.)

Vezi si

Președintele Academiei Române: Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, o adevărată universitate creştin-ortodoxă (FOTO-VIDEO)

Mănăstirea Voroneţ a fost, pentru istoria românilor, mai ales a celor de la sud şi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *