Saturday , November 26 2022

FLUTUR: Am obținut o mare victorie – majorarea tuturor pensiilor cu 12,5% și acordarea de ajutoare importante pentru cei cu pensii mici

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, prim-vicepreședinte PNL, a mai anunțat că în ședința de luni seara a coaliției de guvernare s-a stabilit și forma finală a Ordonanței pe Energie, prețul energiei fiind plafonat până în 2025, cu facilități pentru familiile cu mai mulți copii, operatorii de utilități publice, ca ACET, și unitățile de cult. ”Asta înseamnă stabilitate în aceste vremuri și mai multă siguranță atât la populație cât și la agenții economici! Mă bucur că am contribuit și eu, aici, la lucruri cruciale pentru populație!”, a declarat, luni seara, Gheorghe Flutur.
”În seara aceasta am obținut o serioasă victorie pentru pensionari, majorarea punctului de pensie cu 12,5 % pentru toate pensiile, iar cei cu pensii mici vor mai primi ajutoare pe energie și pe hrană, care, în medie înseamnă încă 3- 3,5%, începând cu 1 ianuarie 2023”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, prim-vicepreședinte PNL, la finalul ședinței coaliției de guvernare care a avut loc luni sear, la București.
Gheorghe Flutur a ținut să precizeze  că numărul pensionarilor în România este de 4,7 milioane, din care cu pensii sub 1.500 lei sunt 2,3 milioane, iar cu pensii între 1.500 și 2.000 de lei sunt încă un milion de oameni.
”Așadar, cei cu pensii mici pot primi majorare cu tot cu tichete care poate ajunge la 20% lunar. PNL a avut un rol fundamental în aceste majorari!”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava.
Conform acestuia, tot luni, în cadrul ședinței coaliției s-a discutat forma finală a Ordonanței pe Energie. ”Până în 2025 se plafonează prețul energiei, păstrând prețul actual și se introduc și familiile cu mai mulți copii, se introduc și operatorii de utilități publice, ca ACET, unitățile de cult. Asta înseamnă stabilitate în aceste vremuri și mai multă siguranță atât la populație cât și la agenții economici! Mă bucur că am contribuit și eu aici la lucruri cruciale pentru populație!”, a afirmat Gheorghe Flutur, președintele CJ Suceava. (O.S.)

Vezi si

Primarul Lungu: „De anul viitor, dacă nu se reglementează problema prețului la gaz metan, trecem toate școlile pe sistemul centralizat de încălzire”

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut o întâlnire vineri, 25 noiembrie, la sediul Primăriei cu …

2 comments

  1. Cu ce dracu ai contribuit la aceasta ” stabilitate în aceste vremuri și mai multă siguranță atât la populație cât și la agenții economici! Mă bucur că am contribuit și eu aici la lucruri cruciale pentru populație!” , poate ai copntribuit la golaniile pe care le-ai facut la casele si ranchiul pe care l-ai facut cu smecherii, ai acoperit de ani de zile, trafic de balast, contrabanda cu mafia ucraineana, la folaneala de la MESTECANIS, etc. Ce au pazit structurile adormite ale SRI DIPI, DIICOT, DGA, DNA ??? le vine randul si lor cat de curand !!!

  2. Cu cine v-ati luptat? Cu aliatii de la guvernare?

Leave a Reply

Your email address will not be published.