Monday , January 30 2023

Familiile sinistrate din blocul avariat de explozie vor primi câte 25.000 de lei de la Primărie, pentru plata chiriei și a utilităților timp de un an de zile

Municipalitatea va suporta și costurile legate de expertizarea tehnică a blocului de pe strada Rarău, avariat în urma exploziei care a avut loc luni dimineață.

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că, în urma discuțiilor avute în cursul zilei de joi, la Primărie, cu oamenii din apartamentele avariate în urma exploziei din cartierul Burdujeni și avand in vedere ca numai 6 familii au solicitat locuinte de la Primarie, care au dezavantajul că nu sunt mobilate, s-a convenit acordarea sumei de 25.000 lei fiecărei familii,  din bugetul Primăriei, reprezentând plata chiriei și utilităților pentru un an de zile.

”Toti cei prezenți, reprezentanții a 26 de familii, din 28 care au apartamentele avariate, au fost de acord cu aceasta modalitate de ajutor .
Salariații de la Directia Asistența Sociala, coordonati de secretarul municipiului Suceava, vor întocmi dosarele pentru fiecare familie in parte, avand la baza procesele verbale intocmite de ISU și Inspecția in Construcții. În momentul in care vom avea dosarele complete, voi convoca Consiliul Local pentru aprobare. Totodată s-a stabilit ca municipalitatea să suporte costurile legate de expertizarea tehnică a blocului avariat”, a mai anunțat primarul Ion Lungu. (O.S.)

Vezi si

Individ arestat pentru că a obligat o femeie să-i dea 20.000 de lei, șantajând-o cu poze compromițătoare

Femeia, din Câmpulung Moldovenesc, a reclamat la Poliție în ultima zi a anului trecut că …