Tuesday , June 18 2024

Coloană de camioane de aproape 20 de kilometri la Vama Siret, pe partea ucraineană

O coloană de camioane, care se întinde pe aproape 20 de kilometri, s-a format la intrarea în Punctul de Trecere a Frontierei de la Siret, pe partea ucraineană. O coadă de aproape doi kilometri se înregistrează la Siret şi pe sensul de ieşire din ţară.  


Maşinile care transportă mărfuri sunt nevoite să aştepte câteva zile, susţin şoferii, pentru trecerea frontierei spre România, ca urmare a supraaglomerării.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava, Ilie Poroh Seritan, susţine că poliţiştii de frontieră lucrează la capacitatea maximă.

Poliţiştii de frontiera lucrează la capacitatea maxima permisă de infrastructura punctului. Vorbim de cinci artere pe sensul de intrare şi trei artere pe sensul de ieşire. Activitatea poliţiştilor de frontieră în ceea ce priveşte controlul documentelor se realizează rapid, dar vorbim şi de alte autorităţi care îşi desfăşoară activitatea în punctul de trecere a frontierei, care la rândul lor desfăşoară controale cu privire la tranzitarea acestor camioane prin PTF Siret. Noi facem tot ceea ce este posibil ca şi activitate a poliţiştilor de frontieră, astfel încât să reducem timpii de aşteptare”, a afirmat Poroh pentru Agerpres.

O coadă de aproape doi kilometri se înregistrează la Siret şi pe sensul de ieşire din ţară.

Vezi si

Județul Suceava, sub cod galben de caniculă miercuri

Administrația Națională de Meteorologie a emis noi avertizări cod portocaliu și cod galben de caniculă, …

error: