Wednesday , February 8 2023

Wizz Air prelungeşte până pe 10 aprilie valabilitatea biletelor gratuite pentru refugiaţii ucraineni

Wizz Air a anunţat vineri că încă există un număr semnificativ de locuri gratuite disponibile pentru refugiaţii ucraineni şi care pot fi rezervate pentru toate zborurile către Europa continentală, cu plecare din ţările de graniţă ale Ucrainei (Polonia, Slovacia, Ungaria, România) şi că a prelungit perioada de valabilitate pentru aceste bilete gratuite de la sfârşitul lunii martie până în data de 10 aprilie 2022.


“Dorim să îi asigurăm pe toţi refugiaţii ucraineni că încă există locuri libere disponibile pe multe dintre rutele noastre, inclusiv pentru zborurile cu plecare din Budapesta, Gdansk, Cracovia şi Katowice. Deşi unele rute la anumite date au fost mai solicitate decât altele şi, din păcate, s-au epuizat deja, continuăm să monitorizăm rezervările şi să oferim noi locuri acolo unde este posibil. De asemenea, Wizz Air continuă să adauge avioane mai mari şi zboruri suplimentare din ţările de graniţă către Europa pentru a sprijini circulaţia refugiaţilor ucraineni, în funcţie de nevoi”, precizează reprezentanţii companiei, într-un comunicat.

Totodată, Wizz Air continuă să ofere un tarif special de 29,99 de euro pentru toate celelalte zboruri (excluzând Emiratele Arabe Unite, Islanda şi Insulele Canare), precum şi un tarif de 69,99 de euro pentru toate zborurile către Emiratele Arabe Unite, Islanda şi Insulele Canare, pentru a sprijini refugiaţii ucraineni, indiferent unde se află acum.
Refugiaţii ucraineni care doresc să rezerve un zbor pot face acest lucru accesând https://wizzair.com/#/rescue. Biletele gratuite rămase şi tarifele speciale vor fi disponibile pentru călătorii până în data de 10 aprilie 2022. Pasagerii vor trebui să introducă numărul paşaportului ucrainean (paşaport străin folosit pentru călătoria în afara ţării) în momentul rezervării pentru a se califica pentru locurile gratuite, şi li se va cere, de asemenea, să prezinte paşaportul ucrainean în momentul check-in-ului.

Reprezentanţii companiei precizează că numărul indicat de bilete (100.000) la preţul de zero euro se aplică până la limita disponibilităţii pentru zborurile selectate. Este inclus un bagaj de mână (maximum 40x30x20cm). Trollerul şi fiecare bagaj de cală sunt supuse unor taxe suplimentare. Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe https://wizzair.com/#/rescue. Aceleaşi condiţii se aplică şi în cazul tarifelor de 29,99 euro şi 69,99 euro.

Vezi si

Proiect de lege: Zi liberă pentru angajați la aniversarea zilei de naștere

Mai mulţi senatori au depus, la Parlament, un proiect prin care propun ca angajații să …