Tuesday , May 11 2021

Vlad Voiculescu: Mai sunt şase paturi libere la Terapie Intensivă în toată ţara

România mai are, în prezent, şase paturi libere la Terapie Intensivă pentru pacienţii cu COVID-19, a declarat, duminică, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Premierul Florin Cîțu participă la ședința săptămânală a Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției care are loc astăzi, de la ora 15.00, la Ciolpani. Ședința de astăzi are loc în contextul în care România a înregistrat cel mai mare număr de pacienți COVID aflați la Terapie Intensivă – 1.531, în creștere semnificativă față de zilele trecute..

Potrivit informațiilor Digi24, Capitala a rămas fără niciun pat liber de Terapie Intensivă pentru pacienții COVID, iar la nivelul intregii țări mai sunt doar 6 locuri.  Noile paturi ATI COVID înființate ieri la spitalul Foișor și din unitatea mobilă de la Victor Babeș au fost deja ocupate.

In judetul Suceava, duminica s-au inregistrat 662 de cazuri active de COVID în tot județul, 80 de pacienți fiind în stare gravă sau severă. In tot judetul exista un singur pat disponibil la ATI pentru pacienții cu COVID

Vezi si

Testare rapidă anti-COVID în farmacii, aprobată de Ministerul Sănătății

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a semnat luni ordinul privind testarea în farmacii cu teste antigenice …