Thursday , September 29 2022

Un al patrulea român, în vârstă de 40 de ani, este dat dispărut în urma atacului de la Nisa

disparut nisa

Un român în vârstă de 40 de ani este dat dispărut şi este căutat de apropiaţi în urma atacului de joi de la Nisa, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook “SOS Nice”, el fiind a patra persoană de cetăţenie română dispărută în acest moment.
Anunţul a fost postat în cursul nopţii de luni spre marţi, iar potrivit acestuia, un bărbat în vârstă de 40 de ani, pe nume Barbu Ştefan Valentin, este dat dispărut, fiind căutat la acest moment, conform news.ro.
Este a patra persoană dată dispărută în acest moment, după ce, tot prin pagina de Facebook SOS Nice, a fost căutată o familie, soţ, soţie şi copil minor. Femeia şi copilul au fost găsiţi în spitale din Nisa, însă bărbatul – Cristian Coman, în vârstă de 34 de ani, este în continuare căutat.
Luni, pe aceeaşi pagină de Facebook au apărut informaţii despre un alt cuplu dat dispărut. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 26 de ani – Alexandru Goldan – şi prietena sa, Elena, în vârstă de 31 de ani.
În cazul celor doi, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a informat că până în prezent nu au fost primite solicitări telefonice sau prin e-mail cu privire la persoanele menţionate.
“Conform instrucţiunilor Celulei de Criza a MAE, Ambasada României la Paris a solicitat asistenţa specifică autorităţilor franceze competente. Verificările cu privire la aceste persoane sunt în curs”, preciza MAE într-un comunicat de presă transmis luni după-amiază.
Pe pagina de Facebook SOS Nice au fost postate, încă de joi, imagini cu persoane care încă sunt dispărute, în urma atentatului.
 

Vezi si

Guvernul prelungește compensarea prețurilor la carburanți

Premierul Nicolae Ciucă anunță că Executivul va prelungi, joi, perioada în care prețurile la carburanți …