Friday , April 19 2024

Trei trailere cu echipament militar care mergeau spre baza Mihail Kogălniceanu, implicate într-o tamponare în lanţ pe DN1

Trei autovehicule militare străine care făceau parte dintr-un convoi au fost implicate, luni, într-o tamponare în lanţ care s-a produs pe DN1, în zona localităţii prahovene Băicoi, transmite Agerpres.

„La data de 4 martie, în jurul orei 11.30, poliţiştii Serviciului Rutier au fost sesizaţi despre faptul că pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Băicoi, pe sensul de mers Braşov către Bucureşti, ar fi avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale. (…) Din primele verificări a reieşit faptul că impactul a avut loc între 3 vehicule, conduse de 3 bărbaţi cu vârstele de 23, 24 şi 28 de ani. (…) În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime”, a informat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Cei trei şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Surse oficiale au precizat, pentru Agerpres, că în evenimentul rutier au fost implicaţi militari străini care se deplasau către baza de la Mihail Kogălniceanu. Alte surse citate de ziare.com spun că trailerele sunt înmatriculate în Marea Britanie.

Tamponarea s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, arată sursele menţionate.

Vezi si

Tablou furat dintr-o galerie de artă britanică, estimat la două milioane de euro, găsit în România după patru ani

Un tablou estimat la 2 milioane de euro, furat dintr-o galerie din Oxford, în 2020, …