Tuesday , October 4 2022

Traian Băsescu, despre acciza la combustibili: Îi voi chema pe români să se apere în strada

basescu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi seara, că nu este necesară creşterea accizei la benzină şi motorină, menţionând că, dacă va fi cazul, va face ce nu a făcut până acum, adică îi va chema pe români să se apere în stradă.
El a făcut afirmaţia în contextul în care a reluat ideea că nu va semna acordul cu FMI.
Preşedintele Traian Băsescu a criticat dur, marţi seară, guvernul Ponta şi măsurile luate de acesta, de la acciza pe combustibili şi “electorată” până la eşecul în atragerea fondurilor europene sau eşecul misiunii de salvare după accidentul aviatic din Apuseni.
Şeful statului consideră că acciza la combustibili nu este necesară bugetului, că Victor Ponta şi Liviu Dragnea au nevoie de ea pentru a face rost de bani pentru alegeri. “Îi voi chema pe români să se apere în strada de aceste abuzuri”, a declarat Băsescu.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, la B1Tv, că nu este necesară creşterea accizei la benzină şi motorină, menţionând că, dacă va fi cazul, va face ce nu a făcut până acum, adică îi va chema pe români să se apere în stradă.
El a făcut afirmaţia în contextul în care reluat ideea că nu va semna acordul cu FMI.
“Dacă apare o singură formulare privind acciza la motorină, şi vă asigur că voi face ce nu am făcut de când sunt, eu îi voi chema pe români să se apere în stradă , în mitinguri, pentru că eu pot demonstra că nu e necesară”, a spus Băsescu.
El a mai spus că dacă “această electorată” va apărea în scrisoarea cu FMI, el nu va semna documentul. “Dacă apare în scrisoare această electorată, categoric refuz să semnez scrisoarea”, a mai spus preşedintele.

Vezi si

Mesaje false, privind prezentarea în magazinele E.ON, transmise clienților companiei

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false, transmise via Whatsapp/SMS în numele companiei, …

One comment

  1. CAMPANIE ELECTORALA IEFTINA.CINE TE MAI CREDE? DOAR UDREA TE URMEAZA.CRED CA AI PLATIT-O PE VIATA.