Wednesday , October 4 2023

Site-ul Ministerului Educației a fost spart de hackeri luni dimineață: „Nu vă mai bateți capul cu școala, e pierdere de timp”

Site-ul Ministerului Educației a fost spart de hackeri luni dimineață. Potrivit euronews.ro, pe pagina ministerului a apărut un mesaj care îndeamnă elevii să nu mai frecventeze orele de curs pentru că este ”o pierdere de timp”.

„Sistemul de învățământ românesc este unul foarte prost, care nu te învață absolut nimic util, ci doar te îndoctrinează cu informații inutile. Pe cine putem da vina? Pe profesori? Nici vorbă, ei sunt mai proști decât elevii. Faptul că acceptă să lucreze pentru un salariu mic, într-un mediu și mai rău arată nivelul lor de inteligență, care nu este foarte ridicat. Dragi elevi, nu vă mai bateți capul cu școala, e pierdere de timp. Ce te învață școala în 10 ani poți învăța gratis, pe Youtube, în 10 luni. Guvernul v-a făcut să credeți că dacă nu aveți studii superioare sunteți proști și veți avea salarii mici, dar sunteți și mai proști că îi credeți și îi ascultați”, este mesajul lăsat de hackeri pe site-ul Ministerului Educației.

Vezi si

Sondaj Avangarde comandat de PSD: PSD 31%, PNL 21%, AUR 19%

PSD și PNL ar aduna împreună 52% din voturi dacă duminica viitoare ar avea loc …

One comment

  1. Daca nu you tube poate elevii sa invata carte la biblioteca de la casa lui Simeon Florea Marian. Dupa renovare desigur.
    Eu zic ca hackerii astia nu sunt prea deoarte de adevar cu ce zic…