Wednesday , May 29 2024

Scandal la PDL Cluj. Emil Boc injura ca la usa cortului

Răsturnare spectaculoasă de situaţie la redistribuirea voturilor în judeţul Cluj. Candidaţii USL la Camera Deputaţilor, Steluţa Cătăniciu şi Adrian Oros, au obţinut mandatele şi vor merge în Parlament în locul candidaţilor ARD, Daniel Buda şi Adrian Papahagi.
În înregistrările obţinute de Realitatea TV Cluj se aude vocea lui Emil Boc, care discută cu lideri judeţeni ai partidului şi încearcă să înţeleagă cum au pierdut Daniel Buda şi Adrian Papahagi şansa la un mandat în Camera Deputaţilor.
Emil Boc: Ştiam, mă. Chiar dacă se dădea un mandat în plus… Dacă se dădea un mandat în plus. Este greşeală.
Voce bărbat: Are ăsta mai mare?
Emil Boc: Nu contează, pentru noi e numărul de mandate, mă! E simplu!
Voce bărbat: Dacă îşi termină mandatele…
Emil Boc: Au avut trei, au mai băgat încă două. Cinci. Cum p*** mea mai bagi încă…? Numai dacă suplimenta două-trei mandate putea să le dea, mă. Nu putea să dea altele decât numărul de mandate. (…) Dacă suplimenta numărul de mandate, ziceam: ‘Bă!’ Dar nu a suplimentat numărul de mandate de la 11 şi o lua primii 30 pe competenţe. Primii trei erau.
Voce bărbat: Se împarte patru-două şi după aia se mişcă ăialalţi…
Emil Boc: Da, patru-două, după care lor le revine cu zero-nouă care vine de la al cincilea mandat şi noi, că suntem sub ăsta, sus în p*** mea… şi statistic este zero-nouă, care p*** este mai bun.

Vezi si

13 persoane reținute pentru trafic cu Ozempic, medicamentul pentru diabet folosit pentru slăbit

Treisprezece persoane au fost reţinute de poliţiştii şi procurorii din Bucureşti într-un dosar care vizează …