Wednesday , June 7 2023

Răcire accentuată a vremii până joi dimineața

Vremea se răcește accentuat până joi dimineața în toată țara, au transmis marți meteorologii.

Conform unei informări a ANM, de marți de la ora 10.00 până joi la ora 9.00, vremea va fi rece pentru această dată în toată țara.

Temperaturile minime vor fi preponderent negative, astfel încât se vor încadra în general între -10 și 0 grade și se va produce brumă sau îngheț la sol.

Marți este în vigoare un Cod roșu de vânt până la ora 14.00 în Carpații Meridionali, la peste 1.800 de metri altitudine.

O avertizare Cod portocaliu de vânt este în vigoare până marți seara în Carpații Meridionali, de Curbură și în Munții Apuseni, la peste 1.500 de metri altitudine.

Județul Suceava este marți sub avertizare Cod galben, până la ora 23.00. Vântul va avea local și temporar intensificări, cu viteze de 50-65 km/h și izolat peste 70-75 km/h.

Vezi si

Încolțit de proteste, Guvernul crește din această lună salariile polițiștilor, militarilor și angajaților din Sănătate la nivelul maxim pentru 2022 

Salariile de bază ale statisticienilor şi registratorilor medicali, infirmierelor şi brancardierilor, precum şi ale altor …