Saturday , October 1 2022

Presedintele si-a facut public RAPORTUL MEDICAL ANUAL. Vezi documentul

basescu

RAPORTUL MEDICAL al lui Traian Băsescu, FĂCUT PUBLIC. Rezultatele testării medicale anuale a preşedintelui Traian Băsescu au fost publicate pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.
VEZI AICI DOCUMENTUL INTEGRAL
Testarea medicală a fost efectuată pe 10 iulie 2014, la Spitalul Militar din Bucureşti. Comisia medicală multidisciplinară a concluzionat că Traian Băsescu esze apt să îşi îndeplinească funcţia. Raportul arată că Traian Băsescu nu are probleme deosebite de sănătate.
Președintele Traian Băsescu a ținut să transmită un răspuns RTV după ce ieri televiziunea a prezentat un material în care se preciza că președintele a avut două atacuri cerebrale și suferă de Parkinson. Șeful statului a declarat că informațiile sunt false și a mai spus că are o singură boală: ”boala pe hoți și asta nu se tratează”.
Înainte de a pleca la summit-ul NATO de la Milano, Traian Băsescu a ținut să dezmintă informațiile prezentate de către RTV, cu privire la starea sa de sănătate. Acesta a negat că ar fi suferit vreun atac cerebral sau că ar fi fost internat la Viena sau la Spitatul Militar:
”Aș face o precizare pentru că am vazut ca un post de televiziune a coborât atât de jos propaganda de denigrare încât am aflat de atacuri celebrale, de internări la Spitalul Militar, la Fundeni, la Viena. Nu a avut loc niciun fel de astfel de incident în cei 10 ani de mandat. Le spun ca autorizez cei 10 medici care au făcut parte din comisia care mi-a evaluat starea de sănătate sa dea relații oricărui ziarist care este interesat de starea de sanatate a președintelui. Vă spun că am o singura boala, boala pe hoti și asta nu se tratează”, a spus Băsescu.
 

Vezi si

Alexandru Arșinel va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Bellu din București

Sicriul cu trupul actorului Alexandru Arşinel a fost depus, vineri, în foaierul Teatrului de Revistă …