Wednesday , April 7 2021

Povestea celor doi români răniţi în atentatele de la Londra: El este inginer, ea arhitectă

andrei

Cei doi români răniți în urma atentatului terorist de la Londra sunt din Constanța. Andrei Burnaz și Andreea Cristea au fost internați într-un spital din capitala Angliei, însă, din nefericire, starea tinerei din Constanța este grava.
Cei doi români aflaţi între victimele atacului din capitala Marii Britanii sunt Andrei Burnaz (foto medalion) şi Andreea Cristea (foto jos), din Constanţa ,de 32, respectiv 31 de ani şi se aflau la Londra pentru a sărbători aniversarea lui Andrei, au precizat joi pentru MEDIAFAX surse oficiale.
Conform publicației online Timpul, cei doi români sunt Andrei Burnaz și Andreea Cristea. Cei doi se aflau la Londra într-un city-break pentru a sărbători ziua de naștere a lui Andrei. Andrei este inginer de profesie, iar Andreea este arhitectă.
andreea În urma atacului din după-amiaza de miercuri, 22 martie, tânărul a fost rănit la picior, dar tânăra a fost grav rănită, fiind aruncată de pe Podul Westminster în Tamisa.
“Cei doi prieteni au plecat amândoi intr-un city break la Londra, mai ales pentru a sărbători ziua lui Andrei! Din păcate, mașina ucigașă a intrat in plin în grupul de aproximativ 15 persoane, s-au ferit fiecare cum au putut, iar Andreea a fost pur și simplu aruncată în Tamisa, în urma puternicului impact. Din ultimele informații, Andrei Burnaz e stabil, are trei degete rupte și un picior fracturat, pus în gips:, precizeaza Timpul.
Ultimele informatii oferite de MAE roman spun ca Andreea a fost operata pentru a i se indeparta un cheag de sange din creier si pericolul imediat a trecut. Dupa interventia chirurgicala care a decurs bine ea a fost transferata la un alt spital, starea ei ramane grava, iar plamanii inca nu functioneaza, fiind ventilata mecanic.
romaniatv.net

Vezi si

Guvernul va prelungi joi starea de alertă. Cîţu: vom decide şi cu privire la Paştele ortodox

Guvernul va aproba joi prelungirea stării de alertă, în cadrul hotărârii care va fi adoptată …