Saturday , October 1 2022

Ponta a dezvaluit "transferul surpriza" in echipa guvernamentala

Cristian Botan, un tânăr de 25 de ani, doctorand la SNSPA, este “transferul surpriză” pentru echipa guvernamentală pe care premierul Victor Ponta îl anunţa, duminică, pe blogul personal. “Văd anunţul de astăzi ca pe o poveste a normalităţii, fără nimic politic în ea”, îşi justifică Ponta alegerea. Botan va fi consilierul personal al premierului.
Botan a lansat, anul acesta, un site de recrutare care centralizează toate posturile vacante din instituţiile statului.
“Despre Cristian. Despre o decizie normala, nepolitica. Cristian Botan se alatura echipei guvernului. Totul a inceput de la o scrisoare deschisa privita de unii ca repros si, de mine personal, ca o provocare. Cristian Botan nu doar ca a pus degetul pe una din ranile sistemului, dar a pus la punct si o solutie menita sa contribuie la vindecarea sa: o platforma online care aduce transparenta in acest domeniu! Am anuntat pe blog, ieri, aceasta numire, fara sa am cea mai mica intentie de a politiza in vreun fel demersul. Am vazut prin presa ca deja s-a format si o bursa a zvonurilor, dar si interventii politice destul de inoportune. Personal, intentionam ca acest anunt sa fie indreptat pentru lumea online, cea din care a venit Cristian si careia i se adreseaza! Catre tinerii care, la fel ca si Cristian, vor sa produca o schimbare in realitatile sistemului romanesc”, şi-a justificat Ponta alegerea, într-o postare pe blogul personal.
Cât despre modul în care a ales să-şi anunţe “transferul surpriză” în Guvern, premierul notează: “Eu vad anuntul de astazi ca pe o veste a normalitatii, fara nimic politic in ea. Am ales un mod mai atipic de a-l anunta pentru ca, in Romania lui 2012, normalitatea are nevoie de ceva senzational pentru a fi bagata in seama.”
realitatea.net

Vezi si

Alexandru Arșinel va fi înmormântat duminică, la Cimitirul Bellu din București

Sicriul cu trupul actorului Alexandru Arşinel a fost depus, vineri, în foaierul Teatrului de Revistă …