Wednesday , January 19 2022
Breaking News

Perchezitii DNA la firmele Romstrade si Blue Air, controlate de Nelu Iordache

Procurorii DNA efectueaza, joi, perchezitii la firmele Romstrade si Blue Air, ambele controlate de omul de afaceri Nelu Iordache. Dosarul vizeaza lucrari de utilitate publica efectuate de firma Romstrade la care au fost folosite si fonduri europene, relateaza reporterul TVR Alex Costache. Mai exact, dosarul ar viza o deturnare de fonduri de 6 milioane de euro la constructia primului tronson al autostrazii Arad-Nadlac, adjudecata de asocierea romano-portugheza Romstrade-Monteadriano, potrivit unor surse din cadrul Departamentului de Lupta Anti-Frauda. CNADNR a reziliat pe 22 noiembrie contractul pentru construirea primului tronson al autostrazii, principalul motiv invocat fiind intarzierea lucrarilor.
UPDATE (ora 9:20): Omul de afaceri Nelu Iordache a confirmat, pentru B1 Tv, ca la firmele sale se fac perchezitii DNA, refuzand sa faca alte comentarii.
hotnews.ro

Vezi si

Ministrul Mediului: Primarii susţin taxarea suplimentară a maşinilor second hand. Există la nivelul autorităţilor locale o presiune uriaşă la înmatriculări

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat că ia în calcul să majoreze taxele auto pentru …