Sunday , December 4 2022

Partidul lui Dan Diaconescu primeşte un post de ministru şi patru de secretar de stat, plus posturi de vice de Consiliu Judetean acolo unde judetul e condus de PSD

ponta-dd

PP-DD va primi un post de ministru în Guvernul Ponta, dar şi patru funcţii de secretar de stat, scrie romaniatv.net. Cooptarea PP-DD la guvernare este prevăzută în protocolul care va fi semnat de liderii celor două partide.
Potrivit protocolului PSD – PPDD, elaborat de reprezentanţii celor două partide, partidul lui Dan Diaconescu ar urma să primească postul de ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni.
Funcţia ar urma să fie preluată de preşedintele PP-DD, Simona Man. În prezent, ministru delegat pentru Românii de Pretutindeni este Bogdan Stanoevici.
Protocolul care urmează să fie semnat de PSD şi PP-DD face referire şi la funcţiile din administraţia publică locală. Astfel, conform România TV, în teritoriu, PPDD-iştii vor primi câte o funcţie de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, acolo unde judeţul e condus de PSD.
Liderii PSD şi PP-DD au discutat săptămâna trecută în privinţa unei colaborări între cele două formaţiuni.
Victor Ponta a declarat, după negocieri, că PSD şi PPDD ar putea semna săptămâna aceasta un protocol de colaborare şi nu a exlus cooptarea PP-DD la guvernare.
Mai mult, Ponta spunea că este posibil ca PP-DD să primească şi un post de ministru, dar şi funcţii de secretar de stat.
 

Vezi si

VIDEO – „Cel mai tranzitat buștean din Piatra Craiului”. Aproape întreaga faună sălbatică a României, surprinsă de o cameră montată în pădure

O cameră de supraveghere montată într-un luminiș în munții Piatra Craiului, unde sunt mai mulți …