Orban: Am propus ca luni să organizăm o şedinţă de Guvern pentru a adopta rectificarea bugetară

reportersite
20 noiembrie 2020, 18:20

Premierul Ludovic Orban a anunţat, vineri, la Pjorâta, că Guvernul se va reuni, luni, în şedinţă pentru a adopta rectificarea bugetară, după ce proiectul rectificării a fost discutat, în primă lectură, în această săptămână.


„S-a discutat ordonanţa de rectificare în primă lectură în cursul acestei săptămâni. Am propus ca luni să organizăm o şedinţă de Guvern pentru a adopta rectificarea bugetară”, a afirmat Orban.
Premierul, care a fost însoţit de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că ministerul acestuia va avea bugetul suplimentat pentru că „a şi meritat”.
„Cert este că Ministerul Transporturilor nu numai că a avut o alocare mai mare decât în anii anteriori, dar la fiecare rectificare de până acum a beneficiat de suplimentarea bugetului pentru a susţine investiţiile, pentru că a şi meritat, accelerând lucrările”, a adăugat şeful Executivului.
Premierul Ludovic Orban a participat, vineri, la Suceava, la recepţia lucrărilor variantei ocolitoare a municipiului Rădăuţi. Ulterior, acesta a fost prezent în localitatea Pojorâta, unde reprezentanţii CFR au prezentat un tren de lucru, achiziţionat recent, care este capabil să refacă întreaga infrastructură de cale ferată. (Agerpres)