Friday , September 30 2022

Nicuşor Constantinescu a primit permisiunea de a părăsi ţara, după ce a depus o solicitare la DNA

deschidere_nicusor_constantinescu

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a primit, joi, persmisiunea de a părăsi ţara, după ce a depus o solicitare în acest sens la DNA Constanţa şi a prezentat documente din care reiese că suferă de o afecţiune medicală gravă, fiind necesar să meargă la tratament în SUA.
Nicuşor Constantinescu a depus, joi dimineaţă, o solicitare la DNA Constanţa pentru întreruperea interdicţiei de a părăsi ţara pentru 30 de zile, cerere acceptată de procurorii anticorupţie, care au dispus ca acesta să poată părăsi ţara până în 30 ianuarie.â
Potrivit reprezentanţilor DNA Constanţa, Nicuşor Constantinescu a primit acest drept, deoarece a prezentat documente din care a reieşit că suferă de o afecţiue medicală severă şi este necesar să meargă la tratament la o clinică din străinătate.
Nicuşor Constantinescu declara, miercuri seară, la un post de televiziune local, că va ataca în instanţă interdicţia de a părăsi ţara, deoarece suferă de “o boală gravă” şi trebuie să meargă la tratament în SUA, unde şi-a făcut programări la mai multe institute, el obţinând deja viza de la ambasadă.
“Mâine (n.r. – joi) atac în instanţă acest ordin care îmi interzice mie să părăsesc România 30 de zile, având toate argumentele, o să câştig, depinde însă când o să fie dat termenul”, afirma Constantinescu.
Conform unor apropiaţi ai preşedintelui CJ Constanţa, Constantinescu urma să plece la sfârşitul acestei săptămâni în SUA pentru a-şi trata problemele de sănătate.
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost ridicat de procurorii anticorupţie, miercuri, în jurul orei 13.30, din faţa sediului CJ, şi dus la audieri la DNA.
El a primit, miercuri, interdicţia de a părăsi ţara pe o perioadă de 30 de zile.

Vezi si

Recomandările Sinodului BOR pentru spovedanie: Evitarea glumelor inadecvate și a gesturilor indecente

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române (BOR) a adoptat în ședința de joi o serie …