Wednesday , May 29 2024

Motociclisti batuti crunt de soferi in drum spre mare

foto: realitatea.net
Bătaie în trafic între patru motociclişti şi mai mulţi şoferi! S-a întâmplat aseară, în judeţul Constanţa, pe un drum din apropierea aeroportului din Tuzla. În încăierare au fost rănite două persoane.
Potrivit anchetatorilor, cei patru motociclişti doreau să ajungă la Vama Veche. Pe şoseaua care leagă Constanţa de Mangalia au avut un conflict cu un şofer băut. Acesta şi-a sunat imediat mai mulţi prieteni şi de aici scandalul a degenerat. Chiar şi după venirea poliţiştilor unii dintre ei nu au încetat să fie violenţi.
“Cel care a abandonat maşina era beat rău de tot, a încercat să întoarcă maşina pe contrasens a evitat un motociclist lucru care l-a enervat cumplit, l-a urmărit pe motociclist, a pierdut controlul maşinii, a abandonat-o în acea direcţie”, a spus un martor.
“Era în spatele meu, mai avea puţin şi intra în mine. A venit pe prima bandă, a depăşit pe toată lumea, mergea când pe prima bandă, când pe banda a doua, când pe contrasens, iar la ieşiore din Tuzla venea spre noi cred că dorea să ne dărâme nu ştiu ce dorea, era beat”, a spus unul dintre motociclişti.
În încăierare, un motociclist s-a ales cu picioarele rupte, iar o femeie aflată pe unul dintre motoare a fost lovită. Poliţiştii au început o anchetă şi îl caută pe şoferul care s-au făcut nevăzut imediat după bătaie.

Vezi si

13 persoane reținute pentru trafic cu Ozempic, medicamentul pentru diabet folosit pentru slăbit

Treisprezece persoane au fost reţinute de poliţiştii şi procurorii din Bucureşti într-un dosar care vizează …