Friday , December 2 2022

Microbuz plin cu români, implicat noaptea trecută într-un accident cumplit lângă Salzburg. 2 MORȚI și 4 raniți grav – VIDEO

Tragedie pe o autostradă din Austria. Un microbuz plin cu români a fost implicat într-un accident cumplit, în urma căruia două persoane au murit (un adolescent de 17 ani și un bărbat de 49 de ani) , iar patru sunt grav rănite.
FOTO: www.laumat.at
Accident violent în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 03.00, pe Westautobahn, între ieșirile spre localitățile Seewalchen am Attersee și St. Georgen im Attergau, la circa 30 de km de Salzburg – Austria. Bilanțul provizoriu comunicat de autorități este de doi morți și 4 răniți grav, toți români care circulau într-un microbuz, relateaza stiridiaspora.ro.

Potrivit primelor informații publicate de presa din Austria, microbuzul în care se aflau românii a intrat în plin în spatele unui vehicul care staționa pe banda de urgență și care aparținea unei echipe de muncitori care efectua reparații la autostradă.

Microbuzul, condus de un român în vârstă de 38 de ani, a lovit cu putere utilajul.

Serviciile de urgență ale pompierilor și ambulanței au fost alertate și au ajuns rapid la fața locului. Acestea au intervenit rapid cu utilaje de descarcerare pentru că în interiorul microbuzului se aflau persoane blocate.

Din păcate, pentru doi pasageri (un adolescent de 17 ani și un bărbat de 49 de ani) intervenția a venit prea târziu. Ei au fost găsiți morți.

Alți patru ocupanți au fost răniți grav, inclusiv părinții tânărului de 17 ani.

Detaliile și cauzele care au dus la producerea accidentului sunt încă în investigare. Cert e că microbuzul a fost complet distrus de forța impactului.

Autostrada a fost închisă timp de aproximativ două ore în direcția Salzburg, între intersecția Seewalchen am Attersee și intersecția St. Georgen im Attergau, circulația fiind îngreunată pentru încă circa o oră, informează stiridiaspora.ro

Vezi si

Recordul de căldură în România, în decembrie: 23,4 grade Celsius

În decembrie se pot înregistra temperaturi neobişnuite, de 15 – 20 de grade Celsius, spun …