Monday , May 23 2022

Membru AUR prins în Parlament cu un plic care ar conține cannabis

Un membru al AUR ar fi încercat să intre în Parlament având asupra lui un pliculeț cu cannabis, fiind oprit la filtrul SPP și anunțată Poliția.

“În data de 26 august 2021, polițiști din cadrul Secției 17 au fost solicitați de SPP să se prezinte la unul din punctele de acces în clădirea Parlamentului, unde a fost identificat un bărbat care avea asupra sa un plic ce a ridicat suspiciuni.
Lucrarea întocmită a fost transmisă unității competente material, Brigada de Combatere a Crimei Organizate București, la acest moment fiind în instrumentarea DIICOT – Structura Centrală, a transmis Poliția Capitalei”, a transmis vineri Poliția Capitalei.

Surse politice au declarat pentru News.ro, citate de HotNews, că este vorba despre Mircea Gheorgheosu, purtător de cuvânt al AUR, asupra căruia ar fi fost găsite 0,5 grame de cannabis, despre care a declarat că sunt pentru consum personal.

Bărbatul, un apropiat al liderului AUR George Simion, care s-a pronunțat public pentru legalizarea consumului de marijuana, lucrează la un cabinet parlamentar din teritoriu și venise la Parlament în calitate de vizitator anunță Digi24.

Deocamdată nu s-a deschis niciun dosar penal în acest caz, însă dacă se dovedește că plicul în cauză conține droguri, membrul AUR riscă dosar penal pentru deținere ilegală de droguri pentru consum propriu, faptă care se pedepsește cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani.

Bărbatul a fost ridicat din Parlament și a fost dus la Secția 17 pentru audieri.

George Simion, liderul AUR, reacționează la știrea că purtătorul de cuvânt al partidului, Mircea Gheorgheosu, a fost depistat, joi, în clădirea Parlamentului, cu o cantitate mică de droguri asupra sa:

„Așteptăm desfășurarea anchetei și apoi ne vom pronunța. Cu siguranță domnul Gheorgheosu nu va fi propunerea noastră pentru prim-ministru”, a declarat George Simion.

Vezi si

cercetatori, Obiectiv, virus, nou, China, transmis, porc

Românul cu suspiciune de variola maimuței, aflat în vacanță în Grecia, are de fapt varicelă

Grecia a anunțat sâmbătă primul caz suspect de variola maimuței, la un turist român în …