Wednesday , January 19 2022

Marcel Ciolacu se află în carantină. El e contact direct cu ministrul Culturii, infectat cu coronavirus

Liderul PSD Marcel Ciolacu se află în carantină, fiind contact direct cu ministrul Culturii, care e pozitiv. El a avut o întâlnire cu Lucian Romașcanu, care este infectat cu COVID, informează Antena3.

În urmă cu trei luni, Marcel Ciolacu s-a vaccinat cu doza a treia de ser anti-coronavirus.

Ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, a anunţat joi seară că a fost depistat cu COVID și va lucra în regim de telemuncă până luni, când expiră carantina legală. El spune că a mai avut COVID în noiembrie 2020 și este vaccinat cu două doze.

„După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităţilor curente am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi… pozitiv. Sigur că m-am izolat imediat, urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală. (…) Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aştept întoarcerea între colegi”, a scris Lucian Romaşcanu joi seară pe Facebook.

El a mai arătat că a fost bolnav de COVID și în 2020 și este vaccinat cu două doze.

„Am mai avut un episod de Covid19 în noiembrie 2020, sunt vaccinat cu două doze, m-am protejat rezonabil, totuși Omicron se descurcă mai bine…”, a mai precizat Romașcanu.

Vezi si

Zece asociaţii protestează faţă de hărţuirea unui jurnalist din Brăila de către DIICOT

Zece asociaţii şi organizaţii neguvernamentale au solicitat, miercuri, intervenţia ministrului Justiţiei, a procurorului general, a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *