Sunday , May 16 2021

Mama lui Gigi Becali, decorata de Patriarhul Daniel

mama becali

Mama lui George Becali a primit luni o decoraţie din partea Patriarhului Daniel. Distincţia îi era oferită omului de afaceri Gigi Becali pentru donaţia în valoare de 180.000 de euro făcută în vederea restaurării bisericii “Sfânta Treime” din cartierul Ghencea. După ceremonie, mama lui Becali a declarat pentru România TV că tot ceea ce se întâmplă cu fiul ei este strigător la cer.
“Fiul meu nu este vinovat cu nimic. Este strigător la cer ce se întâmplă. Toate au fost achitate, le-au deschis din nou. Pentru ce să facă închisoare? Pentru binefaceri, nu?  Îi doresc de ziua lui să aibă sănătate şi încredere în Dumnezeu, în Sfânta Treime şi în Maica Domnului. Am primit mesaje de încurajare din toată ţara. Toată ţara regretă ce se întâmplă cu el. Nu e vinovat cu nimic. Aşteptăm să-l elibereze pentru că nu e vinovat. Mă rog zi şi noapte pentru el”, a declarat mama lui Becali pentru România TV.
Mama lui Becali a declarat că nu o să meargă să-l viziteze pe latifundiar la închisoare pentru că nu poate suporta să-l vadă după gratii şi consideră că tot ce i se întâmplă fiului ei este o mare nedreptate.
În 20 mai, Gigi Becali a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naţionale (MApN). Alături de acesta au primit pedepse de câte doi ani de închisoare cu executare fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină. Aceştia au fost încarceraţi în 20 mai la Penitenciarul Rahova, iar în 10 iunie au fost transferaţi la Penitenciarul Jilava.
În 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat tot la trei ani de închisoare cu executare în dosarul “Valiza”, pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, decizia dispusă de Completul de cinci judecători al instanţei supreme fiind definitivă. Instanţa nu a făcut reindivualizarea şi contopirea pedepselor lui Gigi Becali, astfel că avocaţii acestuia au cerut, la Tribunalul Bucureşti, contopirea pedepselor, pentru a se constata care este cea mai mare pe care o are de efectuat acesta. Cererea de contopire a pedepselor va fi judecată de magistraţii Tribunalului Bucureşti tot miercuri, 19 iunie.
Gigi Becali şi-a pierdut mandatul de deputat în urma condamnării sale definitive. Camera Deputaţilor a aprobat în 5 iunie, prin vot, vacantarea locului de deputat al lui Gigi Becali.

Vezi si

VIDEO. Bătaie crâncena între români pe aeroportul Luton din Londra. 17 bătăuși au ajuns în arest. Mai multe persoane, în stare gravă la spital

Imaginile postate pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol arata un grup de cetateni romani, aflati in zona …