Wednesday , February 8 2023

MAE: Atenţionare de călătorie – posibile perturbări ale zborurilor spre şi dinspre aeroportul Charleroi, Belgia

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau intenţionează să călătorească în Belgia, prin aeroportul Charleroi, că însoţitorii de bord ai filialei Ryanair din Regatul Belgiei sunt în grevă în zilele de 30 şi 31 decembrie, precum şi pe 1, 7 şi 8 ianuarie 2023.

În acest context, sunt aşteptate o serie de perturbări ale zborurilor acestei companii, afectând inclusiv destinaţii din România. Se recomandă consultarea paginii web a aeroportului Charleroi pentru informaţii actualizate despre zboruri: https://www.brussels-charleroi-airport.com/fr/flights/live, precizează MAE.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +3223475338, +3223436935, +3223441658, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României din Regatul Belgiei: +32497428663.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor web: http://bruxelles.mae.ro, https://www.mae.ro şi aminteşte că românii care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia “Călătoreşte în siguranţă” (www.mae.ro/app_cs), cu informaţii şi sfaturi de călătorie. AGERPRES 

Vezi si

Unul dintre cei mai vechi corespondenți ai Pro TV, reținut pentru act sexual cu un minor

Corespondentul postului Pro TV în judeţul Dâmboviţa Marius Buga (42 de ani), unul dintre cei …