Tuesday , February 27 2024

Madalin Voicu: Antonescu nu mai e un candidat viabil pentru functia de presedinte

Deputatul PSD Madalin Voicu comenteaza pe marginea unui sondaj CSOP, precizand ca liderul liberal Crin Antonescu nu mai este un candidat viabil la functia de presedinte.
Voicu a mentionat, la B1 Tv, ca PSD va avea candidat propriu in cursa pentru Cotroceni si nu a exclus posibilitatea de a candida chiar el pentru scaunul de presedinte.
Pesedistul a ramarcat ca nu este foarte confortabil pentru un candidat la prezidentiale sa aiba mai putin de 30% in sondaje si ca, in momentul de fata, Antonescu nu este un candidat viabil din partea USL.
“Nu cred, asta nu inseamna ca nu poate fi. Cine stie ce poate face. Pentru mine, avand destula experienta, nu cred. Nici el nu cred ca va mai dori foarte tare sa candideze pentru ca masuratorile probabil ca il vor tine intr-o zona in care riscul ar fi prea mare ca sa faca ceva”, a explicat Madalin Voicu.
Deputatul a adaugat ca, cel mai probabil, PSD va avea propriul candidat in 2014, mentionand ca lui i s-a propus acest lucru si a refuzat. “Dar poate ma razgandesc”, a completat pesedistul.
De asemenea, deputatul a asigurat ca Sorin Oprescu, edilul Capitalei, nu va candida la prezidentiale.
“Oprescu nu o candideze la presedintie. Va garantez eu. Asa simt eu”, a incheiat Voicu.
Liderul PNL Crin Antonescu a scazut drastic in sondaje, aflandu-se, in prezent, cu doar doua procente in fata presedintelui Traian Basescu.
Antonescu beneficiaza de increderea a 21% din cei chestionati, in scadere cu sapte puncte, potrivit unui sondaj CSOP, dat joi publicitatii.

Vezi si

Valabilitatea permiselor auto va crește de la 10 la 15 ani

Aproximativ trei milioane de persoane ar putea beneficia de creşterea valabilităţii permiselor de conducere din …