Saturday , October 8 2022

Libertatea: Toni Grecu, printre pacienții transferați de la „Matei Balș” după incendiu. „A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme”

Toni Grecu de la Divertis era internat la etajul 2, în pavilionul care a luat foc la „Matei Balș”. El a fost transferat la Spitalul „Sf. Pantelimon”

Fondatorul grupului „Divertis” se afla în spital de peste două săptămâni, după ce a dezvoltat o formă de COVID ce necesita supliment de oxigen. „Toni este evaluat acum de medicii de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Nu știu care este exact starea lui. Știu doar că incendiul a avut loc la parter, iar Toni se afla într-un salon de la etajul doi”, a declarat pentru Libertatea Cristina Grecu, soția artistului.

Aceasta a precizat că toți pacienții internați în Pavilionul 5, unde a izbucnit incendiul, aveau cazuri COVID medii, cu necesar suplimentar de oxigen. „Toni era și el conectat la butelie de oxigen. Toți de aici aveau nevoie de oxigen”, a precizat Cristina Grecu.
”Din prima zi mi-a spus că e frig”, a confirmat Cristina Grecu. După aceea, își amintește ea, la o zi, două, ”soțul mi-a spus că «A fost frig, dar ne-au adus ăștia aeroterme și s-a rezolvat»”.

Vezi si

USR a început transcrierea tezei de doctorat a lui Bode. Teza nu poate fi copiată decât manual

Deputatul USR Iulian Bulai a anunțat, vineri, printr-un mesaj publicat pe Facebook, că USR a …