Tuesday , November 29 2022

Gigi Becali s-a predat la Poliţie

GIGI BECALI - JUDECATORIA SECTORULUI 1

  Deputatul Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, s-a predat, luni seară, poliţiştilor, care vor pune în executare mandatul de executare a pedepsei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie.

Poliţiştii urmează să întocmească formele de încarcerare, după ce au primit de la instanţa supremă minuta deciziei luate luni, potrivit aceloraşi surse.
Sursele citate nu au spus căror poliţişti s-a predat Becali, precizând însă că acesta nu s-a dus la Direcţia Cercetări Penale.
Gig Becali şi ceilalţi doi condamnaţi din acelaşi dosar, Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină, vor fi încarceraţi, cel mai probabil, la Penitenciarul Bucureşti Jilava, potrivit unor surse judiciare.
În închisoare, cei trei vor sta mai întâi, timp de 21 de zile, la Secţia de carantină, pentru a fi evaluaţi şi supuşi unor investigaţii medicale.
Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.

Vezi si

Romsilva a vândut 1,63 milioane mc de lemn de foc pentru populație, cu 26% mai mult decât anul trecut. Încă 400.000 mc, disponibili până la finele anului

Regia Naţională a Pădurilor (RNP) – Romsilva a vândut, în primele 10 luni ale acestui …