Friday , September 30 2022

Fiul lui Ponta a dat un mesaj de pe patul de spital, dupa lovitura suferita la cap

ponta jr

Andrei Ponta, fiul lui Victor Ponta, a transmis, sambata, un mesaj dupa accidentul suferit vineri pe un teren de rugby.
“Pentru ca azi ma simt bine ma gandesc la toti cei care ieri au avut un gand bun pentru mine si vreau sa le multumesc.
Vreau sa le multumesc tuturor medicilor si asistentelor de la Ambulanta si de la Spitalul Judetean Prahova care au avut imediat grija de mine si de colegul meu Horia. Si le multumesc si celor de aici de la Spitalul Bagdasar Arseni – sper sa nu le stau pe cap mai mult de doua zile”, a transmis Andrei Ponta pe pagina de Facebook a tatalui sau.
Baiatul le-a transmis salutari si antrenorilor, dar si colegilor sai de la clubul de rugby si le-a urat bafta la meci. “Salutari antrenorilor si colegilor mei de la ‘SoimiiBucuresti’ – imi pare rau ca nu sunt azi alaturi de ei la meci, dar stiu ca se vor lupta si in locul meu?! Iar adversarilor de la Constanta o sa le marchez o multime de puncte ca ‘razbunare’ la urmatoarea partida! Bafta multa”, a notat el.
Baiatul a avut un mesaj si pentru bunicile sale, dar si pentru sora sa, Irina.
“Le pup pe cele doua bunici ale mele si pe sora mea Irina care stiu ca au fost ingrijorate, dar nu s-au speriat prea tare!
Stiu si ca multi prieteni ai mei, dar si ai lui Mami a mea (cea curajoasa si mult incercata deja la karting si rugby) si ai lui Tati (cel cu multe accidentari ca si mine) mi-au trimis un gand bun si le multumesc tuturor din inima pentru asta!
Ma fac repede bine si ma pregatesc de o vacanta frumoasa asa cum sper sa aveti toti!”, a incheiat baiatul.
Amintim ca Andrei Ponta s-a accidentat la cap, vineri, pe un teren de rugby si a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean din Ploiesti, iar seara a fost transferat la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti.

Vezi si

Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcția de ministru al Educației

În urma scandalului de plagiat, ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat joi seară că demisionează …