Saturday , May 8 2021

Dosar penal de "moarte suspecta" in cazul mamei fratilor Becali

fratii becali

Mama fraţilor Ioan şi Victor Becali, verii lui Gigi Becali, a fost găsită moartă, joi seară, în piscina reşedinţei din Pipera. La faţa locului a fost chemată o ambulanţă SMURD, dar, din pacate, medicii nu au mai putut face nimic pentru ea şi au constatat decesul. Parchetul a deschis dosar penal, iar surse din rândul anchetatorilor au declarat că decesul mamei fraţilor Becali este cercetat ca moarte suspectă de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.
Un echipaj de poliţie a sosit joi seara la reşedinţa din Pipera a fraţilor Becali, iar Parchetul Ilfov a deschis dosar penal pentru moarte suspectă. De asemenea, un medic legist şi un procuror au venit la reşedinţa fraţilor Giovani şi Victor Becali pentru a stabili exact în ce condiţii a încetat din viaţă Everdichia Becali.
Trupul neînsufleţit al Everdichiei Becali a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML).
Everdichia Becalia fost găsită moartă, joi seară, în piscina reşedinţei din cartierul bucureştean Pipera. Femeia avea 83 de ani.
Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu, a declarat că echipajul SABI a fost chemat de medicii de la Biomedica la 19.43. La momentul sosirii echipajului SABI, mama fraţilor Ioan şi Victor Becali era decedată de mai mult de o oră.
Apropiaţii familiei Becali exclud varinata sinuciderii. Cel mai probabil, femeii i s-a făcut rău şi a căzut în piscină.
Tragedia din familie i-ar putea aduce lui Gigi Becali, nepot al decedatei, câteva ore de libertate, pentru a participa la inmormantare.

Vezi si

Astăzi începe vaccinarea fără programare la orice centru, indiferent de tipul vaccinului

CNCAV extinde modalitatea de înscriere la vaccinare fără programare în platforma electronică, astfel că, de …