Tuesday , January 31 2023

Dan Andronic s-a întâlnit cu Sebastian Ghiță in Serbia

andronic belgrad

Aflat pentru 48 de ore în capitala Serbiei, Dan Andronic s-a întâlnit și a stat de vorbă cu Sebastian Ghiță. Andronic susține că a aflat de la Sebastian Ghiță amănunte despre fuga sa din țară, despre cum s-a petrecut arestarea sa, care sunt lucrurile care-l preocupă și cât de complicat este cazul lui. Dar mai ales dacă mai are de gând să iasă cu noi dezvăluiri, informează EVZ.
Dan Andronic apare într-o fotografie în care ține în mână un exemplar al ziarului “Politika”, cel mai vechi cotidian sârbesc. Fondat în 1904, ziarul a fost unica publicație deținută de persoane private într-o țară socialistă. Andronic precizează în EVZ că poza a fost făcută de Sebastian Ghiță și că în următoarele zile va face publice toate amănuntele legate de fuga, prinderea și viața celui mai căutat român.
Fostul deputat român Sebastian Ghiță a fost eliberat, vineri, din arestul Poliției de la Belgrad în schimbul unei cauțiuni de 200.000 de euro, stabilită de magistrații sârbi care au luat în discuție solicitarea avocaților apărării.
 

Vezi si

Cazierul judiciar va fi disponibil online de la 1 februarie

Începând de miercuri, 1 februarie, cazierul judiciar va fi disponibil online, prin accesarea aplicaţiei ghiseul.ro …