Wednesday , April 7 2021
Breaking News

Cutremur de 3,7 in Banat, resimtit la Timisoara

seism

Cutremur cu magnitudine de 3,7 în vestul României, anunţă Institutul Naţional de Fizică a Pământului.
Seismul s-a produs la suprafaţă. Conform INFP, cutremurul s-a simţit în apropierea localităţilor Liebling (16 km), Timisoara (23 km), Berzovia (30 km), Lugoj (33 km),Fibis (35 km).
Cutremurul a avut loc la ora locala 22h31min07sec. Potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, epicentrul seismului a fost localizat la 23 km sud-est de TIMISOARA si 16 km de localitatatea LIEBLING, in judetul Timis (45,67 grade latitudine Nordica, 21,49 grade longitudine Estica).
Intensitatea seismului in zona epicentrala a fost de IV grade pe scara Mercalli. Miscarea seismica a fost resimtita in mai multe localitati din judetul Timis, inclusiv la TIMISOARA, dar nu s-au inregistrat pagube.
“Eram la masa, s-a miscat cu tot cu mine. Mi-am dat seama ca e cutremur. Eu stau in Giroc, si s-a simtit destul de tare“, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro un timisorean.
“Lucram la calculator si am simtit cum se misca scaunul. Stau in zona Balcescu la primul nivel, dar s-a zguduit bine“, a spus un alt timisorean.
 
 

Vezi si

Cutremur la vămile din Ucraina după ce Consiliul de Securitate a publicat lista primilor zece contrabandiști

Peste 100 de angajați ai Serviciului Vamal de Stat din Ucraina au fost concediați din …