Thursday , May 6 2021

Cu 3 ore înainte de închiderea urnelor, Orban și Ciolacu cheamă oamenii la vot. Liderul PSD: „Victoria e aproape”

Prim-ministrul Ludovic Orban (PNL) îi îndeamnă pe români să meargă să voteze, duminică, subliniind într-un mesaj cu 3 ore înainte de închiderea urnelor că “următorul Parlament trebuie să fie unul reprezentativ pentru secţiuni cât mai largi din societate”. Și liderul PSD Marcel Ciolacu transmite românilor un îndemn să voteze, tot cu 3 ore înainte de alegeri. El a scris pe Facebook: „Victoria e aproape”.

“Dragi români, mai sunt peste trei ore până la închiderea secţiilor, timp suficient pentru a vă exprima dreptul fundamental de a vota. Vor urma patru ani fără alegeri. Patru ani în care este mai important ca niciodată să avem un Parlament responsabil şi un Guvern competent la conducerea României. Avem de valorificat oportunităţi fără precedent în istoria noastră recentă. Nu rataţi şansa de a decide viitorul României. Votul dumneavoastră de astăzi va face diferenţa dintre o Românie respectată la nivel internaţional şi una izolată. Dintre o Românie care îşi respectă cetăţenii şi una care îi alungă peste hotare. Dintre o Românie dezvoltată, modernă şi încrezătoare în forţele sale şi una coruptă, săracă şi lipsită de perspectivă”, a scris premierul pe pagina sa de socializare, informează Agerpres.

El susţine că, “în urmă cu patru ani, prezenţa scăzută la vot a generat un Parlament cu un deficit considerabil de legitimitate”.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis, duminică, cu peste 3 ore înainte de închiderea urnelor de vot la alegerile parlamentare, că „victoria este aproape”.

„Victoria e aproape ! Astăzi, împreună, putem scrie istorie ! Hai la vot !”, a transmis Marcel Ciolacu pe Facebook.

Vezi si

Ministrul Sănătății: Erori de raportare în CoronaForms, în aproximativ 1.000 de cazuri de decese ale unor pacienţi cu COVID-19

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat miercuri seară că au fost descoperite erori de raportare …