Saturday , July 20 2024

CRIMA SOCANTA: Femeie omorâtă, decapitată şi eviscerată

O femeie din comuna constănţeană Cumpăna a fost omorâtă, decapitată şi eviscerată, iar principalul suspect, concubinul acesteia, care i-a anunţat pe poliţişti că a găsit-o pe aceasta moartă în casă, a încercat să se sinucidă
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un bărbat din localitatea constănţeană Cumpăna s-a prezentat, joi dimineaţă, la postul de Poliţie din comună şi i-a anunţat pe oamenii legii că şi-a găsit concubina moartă.
“Poliţiştii din Cumpăna au fost sesizaţi în această dimineaţă (joi dimineaţă – n.r.) de către un bărbat de 50 de ani, din localitate, despre faptul că în locuinţa sa se află decedată prietena lui, în vârstă de 43 de ani. Având în vedere aspectele sesizate, în cauză a fost constituită o echipă complexă de cercetare, formată din ofiţeri ai Serviciului Investigaţii Criminale şi criminalisşi din cadrul IPJ Constanţa, care s-a deplasat la faţa locului în vederea efectuării de investigaţii”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Gelu Manolescu.
Anchetatori deplasaţi la faţa locului au descoperit victima complet dezbrăcată, aşezată pe un pat. Aceasta fusese decapitată, avea braţele tăiate, pieptul îi fusese despicat, iar organele fuseseră scoase şi puse într-un bidon.
Concubinul acesteia, Gheorghe Drăguşin, principalul suspect în acest caz, le-a declarat poliţiştilor că aşa a găsit-o pe femeie şi, şocat, ar fi încercat să se sinucidă.
Surse din rândul anchetatorilor spun că el prezintă urme specifice strangulării pe gât, iar o frânghie cu laţ a fost găsită prinsă de o grindă. Trupul victimei va fi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, medicii legişti urmând să stabilească atât cauza decesului, cât şi când a survenit acesta. Anchetatorii mai spun că Drăguşin şi-ar fi înjunghiat concubina în urmă cu doi ani, el fiind trimis în judecată pentru această faptă.

Vezi si

Serviciile online ale Wizz Air au redevenit funcţionale. Clienţii pot rezerva bilete şi pot face check-in online

Serviciile online ale Wizz Air au redevenit funcţionale, iar clienţii pot rezerva acum bilete şi …