Monday , October 18 2021

Crește numărul vaccinaților: 18.000 în 24 de ore. Peste 10 milioane de doze de vaccin anti-Covid  administrate în România

Pragul de 10 milioane de doze de vaccin administrate în România în cadrul campaniei naționale de imunizare împotriva COVID-19 a fost depășit joi, anunță reprezentanții RoVaccinare. Informația a fost făcută publică pe pagina de Facebook RoVaccinare.

“Peste 10 milioane de doze administrate în România! Astăzi am depășit pragul de 10.000.000 de doze administrate în cadrul campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19. Mulțumiri personalului vaccinator pentru efortul susținut, autorităților implicate și persoanelor care au ales să aibă încredere în știință și beneficiile vaccinării”, transmis reprezentanții CNCAV.

Un număr de 18.414 de doze de vaccin Pfizer, Moderna, AstraZeneca şi Johnson&Johnson au fost administrate în ultimele 24 de ore în România, dintre care 15.646 reprezintă prima doză şi 2.768 – doza a doua, potrivit unei informări transmise, joi, de Comitetul naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva COVID-19.

 

Vezi si

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal în următoarea lună

Temperaturile vor fi puțin mai ridicate decât în mod normal în următoarele 4 săptămâni, iar …