Wednesday , May 12 2021

Consilierul de securitate al lui Donald Trump, confirmat cu coronavirus

Robert O’Brien, consilierul pentru securitate națională al președintelui american Donald Trump a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Casa Albă a confirmat informația furnizata de Bloomberg, însă a informat că nu există niciun risc ca președintele Trump să fi fost expus coronavirusului.

„Are simptome ușoare și s-a autoizolat lucrând dintr-o locație sigură. Nu există niciun risc de expunere a președintelui sau vicepreședintelui. Activitatea Consiliului Național de Securitate continuă fără întreruperi”, au anunțat într-un comunicat oficialii Casei Albe.

O’Brien nu s-a prezentat la birou de săptămâna trecută, fiind în autoizolare la domiciliu după ce a contractat noul coronavirus în urma unui eveniment familial, potrivit uneia din sursele Bloomberg.

O’Brien este unul dintre cei mai apropiați consilieri ai președintelui Trump și a fost implicat în elaborarea strategiei de combatere a COVID-19 în Statele Unite, potrivit site-ului american.

Biroul său se află în proximitatea Biroului Oval și al celui în care își desfășoară activitatea vicepreședintele Mike Pence.

HotNews

Vezi si

Ploi, vijelii și descărcări electrice în aproape toată țara, până vineri seară

Începând de miercuri după-amiază şi până vineri seară, vor fi ploi care vor avea şi …