Monday , March 27 2023

Cîțu, după întâlnirea cu USR: Sunt șanse mari să refacem coaliția. Sunt optimist

Președintele PNL, Florin Cîțu, spune că sunt șanse mari pentru refacerea coaliției PNL-UDMR-USR și că este „optimist” după întâlnirea cu USR. Totuși, el spune că se va întâlni și cu liderii PSD.

„Am avut o întâlnire foarte bună, care a semănat foarte mult și cu o terapie de grup, de care aveam nevoie. Am discutat despre principii, cum vom putea, dacă vom putea reface această coaliție și am discutat despre programul de guvernare”, a spus Cîțu.

„Am agreat pe principii de a reface coaliția, am agreat că trebuie să fie un acord al coaliției, mult mai în detaliu, și am vorbit despre programul de guvernare”, a adăugat el.

Florin Cîțu a mai spus că nu s-a discutat despre un nume de premier, ci despre principiul că PNL trebuie să dea premierul.

„În acest moment aceasta a fost discuția, nu s-a discutat despre nume de persoane”, a spus el.

„Nu au cerut nimic, nimeni nu a cerut nimic, astăzi s-a discutat despre principii”, a mai spus Cîţu. Am discutat mai mult despre programul de guvernare, deci foarte important e că premierul e de la PNL, am discutat că susţinem împreună PNRR, despre PNI, dacă susţinem PNI şi în ce condiţii. Nu se discută despre numele persoanelor care vor fi în Guvern, astăzi”, a mai spus Cîţu.

Vezi si

Banii acordați românilor care au chiriași ucraineni vor fi reduși drastic

Statul ar urma să acorde doar 2.000 de lei pe lună pentru fiecare familie de …