Thursday , February 9 2023

Cătălin Ivan, PSD Iasi: 15 deputaţi PSD din Moldova nu vor vota moţiunea de cenzură

catalin ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan susţine că 15 deputaţi social-democraţi din Moldova nu vor vota moţiunea de cenzură pe care partidul o va depune împotriva Guvernului Grindeanu.

“În acest moment sunt 15 deputaţi PSD din Moldova, cu care am vorbit doar eu, care nu vor vota moţiunea. Şi este abia sâmbătă dimineaţă”, a scris Cătălin Ivan pe pagina sa de Facebook.
Liderul senatorilor PSD, Mihai Fifor, a anunţat, vineri, că moţiunea de cenzură va fi citită duminică în plenul celor două Camere ale Parlamentului.
“Urmărind cu mare atenţie ce se întâmplă şi modul în care se derulează aceste evenimente, am decis să convocăm colegii parlamentari pentru duminică. Duminică, începând cu ora 16,30, în plenul Parlamentului se va citi moţiunea de cenzură. Asta înseamnă că programul pentru ziua de duminică va fi următorul: începând cu ora 15,00 vor avea loc şedinţele grupurilor parlamentare social-democrate şi ALDE, de la 16,00 va avea loc şedinţa Birourilor permanente reunite, iar de la 16,30 şedinţa de plen reunit în care va fi citită moţiunea de cenzură”, a precizat Fifor la sediul central al PSD.

Sursă: Agerpres

Vezi si

Descinderi în Maramureș, la peste 100 de persoane fizice și funcționari care au obținut ilegal bani pentru cazarea refugiaților ucraineni

Polițiștii din Maramureș fac, joi dimineața, 117 percheziții, într-un dosar în care sunt cercetați mai …