Wednesday , May 25 2022

Boc:  Motivul pentru care îl susțin pe Cîțu este particular și egoist

”Am un motiv particular și egoist, care ține de familia mea, de fetele mele – eu vreau ca ele să trăiască în România”, spune Emil Boc despre susținerea pentru Florin Cîțu la funcția de președinte al PNL.

Am un motiv particular și egoist, (…) care ține de familia mea, de fetele mele – eu vreau ca ele să trăiască în România. Se apropie de sfârșitul ciclului universitar și îmi doresc ca viitorul lor să fie aici, în țara asta”, spune Emil Boc, prezent la o conferință organizată la Baia Mare, la care e prezent și premierul Florin Cîțu.

El apreciază că Florin Cîțu este cea mai potrivită persoană pentru a prelua șefia PNL.

„ Avem patru milioane de români în străinătate. Cum îi aducem acasă, cum îi împiedicăm pe care care stau cu un picior să treacă granița în UE să muncească? Asta nu se poate face decât printr-o politică liberală. (…) Cine poate face acest lucru? Partidul cel mai important care este astăzi la guvernare. Care e omul din acel partid care poate da o direcție și partidului, și țării? Este actualul premier al României, care are viziune, capacitate, înțelege lucrurile, este un iberal pur-sânge și care poate să ne dea acea Românie liberală”, conchide Emil Boc.

Congresul PNL va avea loc pe 25 septembrie. Pentru funcția de președinte al forațiunii și-au anuțat candidatura Ludovic Orban și Florin Cîțu. (Mediafax)

Vezi si

Schemă românească de 100 milioane de euro pentru regenerarea pădurilor, aprobată de Comisia Europeană

Comisia Europeană a aprobat, în conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, o schemă …