Wednesday , November 30 2022

Blaga nu poate vota în secţia de care aparţine, din cauza zăpezii

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, nu poate vota în secţia de care aparţine, respectiv cea din Sânnicolau Mare (Timiş), întrucât drumul către aceasta este blocat de zăpadă, astfel că a fost nevoit să se întoarcă din drum şi îşi va exprima opţiunea electorală la Deta, afirmă liderul PDL Timiş.
Vasile Blaga , preşedintele PDL, urma să voteze în oraşul Sânnicolau Mare din judeţul Timiş, însă din cauza viscolului şi a drumului blocat, acesta a fost nevoit să se întoarcă din drum şi cel mai probabil va vota în oraşul Deta.
Preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc, a declarat că Vasile Blaga ar fi trebuit să meargă la SECŢIA DE VOTARE  din oraşul Sânnicolau Mare din judeţul Timiş, însă, din cauza viscolului care a blocat drumul ce leagă Timişoara de Sânnicolau Mare, el nu a putut ajunge la destinaţie.
Ostaficiuc a spus că Blaga a plecat din Timişoara spre Sânnicolau Mare înainte de ora 9.00, însă a fost nevoit să se întoarcă, în dreptul localităţii Becicherecu Mic, din cauza drumului blocat.
Drumul care leagă Timişoara de Cenad şi care traversează Sânnicolau Mare este blocat din cauza zăpezii şi a viscolului.
În judeţul Timiş, la ora transmiterii acestei ştiri mai sunt două secţii de votare închise – la Checea şi Ghilad -, după ce, la ora 7.00, aproximativ 200 de secţii nu au putut fi deschise din cauza viscolului. Imediat după această oră, secţiile au putut fi deschise, pe măsură ce membrii secţiilor ajungeau.
În judeţul Timiş, sunt 608.409 alegători, fiind amenajate 596 de secţii de vot pentru ALEGERILE PARLAMENTARE, din care 212 în Timişoara. În Timiş sunt zece colegii pentru Camera Deputaţilor şi patru pentru Senat, fiind tipărite 1.350.000 de buletine de vot.

Vezi si

Întrevedere Aurescu – Kuleba. Oficialul român cere Ucrainei să recunoască inexistenţa aşa-zisei “limbi moldoveneşti”

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a avut, marţi, o întrevedere cu omologul ucrainean Dmitro Kuleba, …