Thursday , December 7 2023

Armele atacurilor din Paris, cumpărate cu aproape 5.000 de euro din Belgia

Autorii atacurilor teroriste din Franţa, de săptămâna trecută, şi-au procurat armele din Belgia. Dezvăluirea vine chiar de la traficantul care le-a vândut arsenalul. Bărbatul a ajuns în arestul poliţiei.

Amedy Coulibaly este autorul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris si cel care a cumparat armele pentru el si pentru fratii Kouachi
Amedy Coulibaly este autorul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris si cel care a cumparat armele pentru el si pentru fratii Kouachi
Noile informaţii confirmă legăturile dintre autorii atentatelor de săptămâna trecută. Toate armele folosite în atacurile din Paris au fost cumpărate din Belgia de Amedy Coulibaly.
Pistolul şi arma automată folosite de el pentru luarea de ostatici din magazinul de la periferia Parisului au fost achiziţionate de la traficanţii din Bruxelles şi Charleroi.
Lansatorul de rachete şi pistoalele mitralieră Kalașnikov ale fraţilor Kouachi au fost cumpărate tot de Coulibaly din zona Gării Midi din Bruxelles.
Surse din poliţia belgiană spun că armele au costat mai puţin de 5.000 de euro, iar traficantul care le-a vândut teroriştilor este acum în arest.

Vezi si

Oficial: Fostul premier Florin Cîțu, pus sub urmărire penală în dosarul vaccinurilor anti-COVID. 43,3 milioane de doze achiziționate în plus de România

Fostul premier Florin Cîțu a fost pus oficial sub urmărire penală miercuri, 6 decembrie, de …