Sunday , April 11 2021

Alina Gorghiu, audiată în calitate de martor în dosarul lui Mihail Vlasov

alina_gorghiu

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a fost audiată în calitate de martor în dosarul în care fostul preşedinte al Camerei de Comerţ a fost trimis în judecată. Mihail Vlasov este acuzat că i-ar fi dat mită unui parlamentar pentru a promova un proiect de act normativ.
Alina Gorghiu a dat declaraţii în faţa judecătorilor Curţii de Apel timp de 15 minute. Copreședintele PNL a dat explicații cu privire la un proiect legislativ pe care l-a semnat, care prevedea trecerea Registrului Comerțului din subordinea Ministerului de Justiție în cea a Camerei de Comerț, pe atunci condusă de Mihail Vlasov.
Liderul PNL a precizat că asupra ei nu s-a făcut niciun fel de presiune și a subliniat că astfel de inițiative legislative care prevedeau mutarea Registrului Comerțului în subordinea Camerei de Comerț au mai existat.
De asemenea, Alina Gorghiu a precizat că nu îl cunoaște personal pe Mihai Vlasov ci doar în calitatea sa de președinte al Camerei de Comerț. Copreședintele PNL a spus în fața judecătorilor că a vorbit de două sau trei ori pe an la telefon cu Mihail Vlasov, dar că nu își amintește să o fi sunat pentru a-i cere să promoveze acest proiect legislativ.
Alina Gorghiu a mai dat declarațiii în acest dosar și la Direcția Națională Anticorupție (DNA).

Vezi si

Cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade în Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 pe scara Richter a avut loc vineri seara, în …