Tuesday , September 27 2022

Al treilea razboi mondial e unul alimentar si incepe anul acesta

Gerald Celente
Potrivit site-ului romanialibera.ro, Celente crede că alte motive pentru declanșarea unui nou război mondial sunt șomajul și inegalitatea socială.
Specialistul american a prevăzut în 2010 mișcările sociale de amploare din lumea arabă (“Off With Their Heads 2.0”) și crede că acum că aceste revolte au niște trăsături comune și se vor extinde în toată Europa în această vară. Mai mult, protestele vor lua o amploare globală până în iarnă, spune Celente.
“Prețurile la mâncare sunt la un nivel maxim istoric. Șomajul se află la limite record. Avem tineri între 18 și 28 de ani cu diplome universitare, lăsați nefolosiți, care nu-și pot găsi slujbe (…) Ce nu se vede la știri este ce se întâmplă în Spania și asta e de fapt marea știre. Tinerii s-au deșteptat. Știu cum merge treaba. (…) Ies pe străzi și nu se mai duc acasă, pentru că iată, când pierzi totul nu mai ai ce să pierzi. (…) Aceste revoluții se vor răspândi de-a lungul verii în toată Europa. Până la iarnă, va ajunge la nivel global”, a spus Gerald Celente, potrivit sursei citate.
Gerald Celente a fondat Institutul de Cercetare a Trendurilor în New York şi este creditat de multe emisiuni şi publicaţii din SUA pentru predicţiile pe care le face. Celente susţine că a prezis recesiunea din 2007 încă din 2004, “Panica din 2008” în 2007, explozia preţului la aur, succesul apei îmbuteliate încă dinainte ca Pepsi sau Coca Cola să intre în această afacere, dar şi prăbuşirea URSS, ultimele două recesiuni economice, criza “dot.com”, criza financiară din Asia din 1997 sau crash-ul bursei din 1987.

Vezi si

Parlamentul a votat majorarea salariilor aleșilor locali și ale angajaților din administrația locală

Camera Deputaților a votat, marți, în calitate de for decizional, majorarea salariilor din administrația locală. …