Thursday , September 23 2021

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, are COVID-19. Ministrul Tineretului și Sportului s-a autoizolat, fiind contact

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a devenit al patrulea membru al guvernului care a fost infectat cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut joi seara chiar de ministru, pe Facebook.

Adrian Oros spune că a intrat în autoizolare la domiciliu și că va lucra de acasă, dacă starea de sănătate i-o va permite.

„Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în aceasta dimineața și din păcate e unul pozitiv. M-am autoizolat la domiciliu și voi urma îndrumările medicilor. Daca starea de sănătate îmi va permite, voi continua munca de acasă si voi încerca sa fiu prezent online, acolo unde voi fi solicitat. Multă sănătate tuturor!”, a scris ministrul Agriculturii.

În urmă cu o săptămână, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunța că s-a infectat cu SARS-Cov-2. Ministrul Transporturilor și ministrul Economiei au fost, la rândul lor, diagnosticați cu COVID-19. În cazul niciunuia nu s-a anunțat că ar fi avut nevoie de spitalizare.

Ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, s-a autoizolat pentru 72 de ore dupa ce colegul sau de Guvern, ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost depistat pozitiv la coronavirus.

“In urma anuntului colegului meu de Guvern, Adrian Oros, ministrul Agriculturii, care a fost confirmat pozitiv pentru infectia cu SARS-COV-2, am luat decizia de a ma izola la domiciliu 72 de ore si de a realiza un nou test dupa aceasta perioada. Testul RT-PCR pe care l-am efectuat astazi, joi, a avut rezultatul negativ. Ieri am participat la cateva activitati politice in aer liber impreuna cu domnul Oros si din acest motiv, pentru siguranta, am decis ca este mai bine sa raman izolat pana la un nou test”, a anuntat, joi seara, Ionut Stroe pe pagina personala de Facebook.

“Ma simt foarte bine si voi continua sa dialoghez cu voi online, pe aceasta pagina si pe retelele sociale. Traim vremuri deosebite si trebuie sa fim precauti, desi ne dorim, fiecare dintre noi, ca viata sa revina cat mai rapid la normal. Pastrati-va optimismul pentru ca e bun si pentru starea voastra de sanatate. Aveti grija de voi si de cei de langa voi”, a adaugat Stroe.

Vezi si

Aproape 17.000 de români s-au vaccinat anti-Covid în ultimele 24 de ore

16.862 de persoane s-au vaccinat anti-Covid în România în ultimele 24 de ore, dintre care …